Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Siis..idässähän se Seinäjoki....

maanantai 17. maaliskuuta 2008

Siis..idässähän se Seinäjoki....

Taas oli päivä tungettu täyteen luentoja, töitä ja vielä matsan kokeeseen kuulustelua pikkuveljiltä. Opinpa sitten siinä kuulustellessa itsekin muutaman kiintoisan faktan joidenkin kaupunkien sijainnista. Voi vaikkapa paljastaa noloimman mokani. Luulin aidosti, että Seinäjoki sijaitsee aivan vastakkaisella puolella suomenmaata... Pitäisi ehkä mennä itsekin istumaan sinne yhdeksännen luokan oppitunneille. En näköjään ole ollut kovinkaan ahkera silloin aikoinaan:D Sainpahan ainakin pelästetyttyä toisen pikkuveljistä lukemaan. "Olisi aika noloa tehdä tollaisia virheitä kuin Jonna..."

Ainoa pirite päivässä oli uudet kirkuvan violetit sukkahousuni:)

Photobucket
(Oho! salama värjäsi huivin oudoksi. Oikeasti siinä vilkkuu sukkiksenkin väriä)

toppi - NafNaf
huivi - Nizzasta vuonna 2005
hame - KappAhl
sukkikset - Seppälä
kengät - DinSko

Photobucket

Löysin sukkikset Seppälän "Ota 3 maksa 2!"-alennuksista viime viikon lopulla. Kahmittuani jo harmaat ja mustat sukkikset, näin näiden pilkistävän kasan alimmaisina. Ilmaisina lähtivät siis mukaan joukon jatkeeksi:)

Toinen piriste päivässä tapahtui "äsken" (kaksi tuntia sitten) istahtaessani tähän koneelle. Törmästin mesessä pitkästä aikaan ihanaan jenkkiystävääni. Oli mahtavaa taas vaihdella kuulumisia ja tulla vedetyksi yhteisen kieron huumorimme pyörteisiin. Minun ja Gregin keskustelu päättyi lopulta siihen, että päätimme perustaa "Kuumien Alasti Nukkuvien Lakimiesten Kerhon".

Niinpä tämä tuleva lakimies lähtee nyt nukkumaan:)

Jonna

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Mulla on yksi kaveri, jonka kanssa mesekeskustelut tuntuvat aina päättyvän vähän samansuuntaisiin lopputuloksiin. Pelottavaakin se välillä on seurata omia ajatuksenliikkeitä... ;D

17. maaliskuuta 2008 klo 22.47  
Blogger MouMou kirjoitti...

Oi, ihanasti nuo sukkikset ja kenkäsi sopivat yhteen.:) Pitää kai itsekin opetella sukkahousutytöksi. Se ei vain vielä luonnistu, koska ensin pitäisi opetella käyttämään hameita.;)

18. maaliskuuta 2008 klo 6.41  
Blogger Lotte kirjoitti...

Ihanaa, en ole yksin! Muutama kesä sitten päätimme perheemme kanssa lähteä autolla norjaan. He lähtivät Helsingistä edeltä sukuloidakseen matkalla ja minun oli tarkoitus tulla junalla Ouluun ja sieltä kyytiin. Lähdin aamulla todella aikaisella pendolinolla (muistaakseni ennen kuutta) ja nukahdin heti. Seuraavan kerran kun heräsin juna oli juuri pysähtynyt seinäjoelle, sain melkein sydänkohtauksen, mähän olen ihan väärällä puolella Suomea! Onneksi juna lähti pian liikkeelle ja kaiuttimista kuului luettelo seuraavista asemista.. jäi hätäpuhelu äidille soittamatta ja selvisi sitten se Seinäjoenkin sijainti ;)

Kivat nuo liilat sukkikset!

18. maaliskuuta 2008 klo 16.24  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihanat sukkikset ja huivi! vau en minä nähnyt Nizzassa tuollaisia huiveja..

18. maaliskuuta 2008 klo 18.12  
Anonymous Shandi kirjoitti...

Öhöm, on tosiaan hieman retuperällä tuo maantieto. Ja suuntavaisto noin muutenkin. On ammattilainen väärinajamisessa ja eksynyt jopa matkalla Vantaalta Kotkaan...

18. maaliskuuta 2008 klo 21.58  
Anonymous Melli kirjoitti...

Täällähän me ollaan, "idässä" ;) Aika harva tuntuu kyllä tietävän missä Seinäjoki on, kun mainitsee Vaasan niin ihmisillä yleensä välähtää :D
Mulla muuten nuo samaiset sukkahousut, tykkään kyllä! :)

19. maaliskuuta 2008 klo 19.03  
Blogger Jonna kirjoitti...

tipitii: toisaalta taas mahtavaa tietää, että jonkun toisenkin mieli kykenee outoihin kiemuroihin. Siinä näiden mesekeskusteluiden kauneus:D

moumou: Hah, nyt hametta päälle! tuollahan on jo melkein kevät!

lotte: Kyllä, kohtalontoverisi täällä! Onneksi meitä on muitakin:)

*~sl: Kiitos! ja sieltä kävelykadulta bäitä silloin löytyi:)

shandi: Toisaalta, huono maantiedossa, hyvä jossain muussa:)

melli: Nyt on onneksi Seinäjoen sijainti korjattu pääni sisältä:)

19. maaliskuuta 2008 klo 21.28  
Anonymous Sara kirjoitti...

oli pakko tulla kertomaan, että mulle on käynyt ihan sama moka: olen aina viime kesään saakka luullut, että seinäjoki on joensuun paikalla ja toisin päin. Plus yritän päästä lukemaan poliittista historiaa ja vasta pääsykoekirjaa lukiessa selvisi, että Lapua ei olekaan jossain Imatran lähellä. et ole yksin. :)

20. maaliskuuta 2008 klo 22.37  
Blogger Jonna kirjoitti...

sara: No niin, en siis ole yksin tämän karttasokeuteni kanssa:) Ihan älytöntä, onhan noi kaupungit kai jossain vaiheessa koulu-uraa opetettu...?

21. maaliskuuta 2008 klo 12.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu