Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nahkatakkinen tyttö

torstai 15. toukokuuta 2008

Nahkatakkinen tyttö

Vihdoinkin! Tilasin Ellokselta joskus iäisyys sitten mustan nahkatakin ja eilen se vihdoin ja viimein ilmestyi lähipostiin:) Tämä taas tarkoitti, että lopultakin pääsin koklailemaan tätä kukkamekko&nahkatakki-yhdistelmää. Jei!





Takki - Ellos
Kukkamekko - Vero Moda
Vyö - Glitter
Huivi - Vero Moda
Kengät - Nizzasta pari vuotta sitten
Laukku - Esprit
Koru: Mummin vanha sormus ketjussa

Olen muuten onnistunut jäämään täysin koukkuun sarjaan Aavekuiskaaja (just se missä on se jennifer-love-hewit-tyyppi). Poikaystäväni kiltisti haki minulle jo ilmestyneet jaksot tuossa viime viikonloppuna ja nyt hiihdän jo toisen kauden jaksoissa. (Siis mikä esineoikeuden tentti alle kahden viikon kuluttua? ) Kaikille, jotka eivät tätä aivan mahtavaa sarjaa ole seurailleet, niin siinä on tyttö, joka näkee kuolleiden ihmisten henkiä ja auttaa niitä "siirtymään eteenpäin". Arvatkaas kuka nyt on aivan vainoharhainen, että kaikki mahdolliset haamut ovat eksyneet kaikista tämän pallon paikoista, juuri meidän kämppään:D En kuitenkaan vain voi lopettaa sen sarjan katsomista + se aviomiestä esittävä tyyppi on tosi söpö. Hmnn.. Voisikin tänään katsoa ainakin yhden jakson vielä:)

Päiviä täyttää myös sellainen kiva juttu, kun syksyn reissailun suunnittelu. Saimme ystäväni kanssa mahtavan idean lähteä vierailemaan New Yorkiin ja shoppailla halvalla dollarilla niin paljon kuin sielu ja pankkitili vain sietävät:) Nykki on ykkösenä unelmien vierailupaikoissa, joten toivottavasti reissu onnistuu.



kuva


Ja ah! Mahtavaa Leijonat! Nyt vain Venäjä nurin perjantaina:)

Jonna

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Epäilen, että olen sokea, koska en löytänyt sinua Trendin Paras blogi -äänestyksestä, koska itse ainakin yritin ilmoittaa sinua mukaan. Kerron nyt sitten tätä kautta, että olet ehdoton suosikkibloggarini! Olet saanut monilla löydöilläsi minut vihreäksi ja erityisesti Pariisi-jutuissa oli aivan ihastuttavat kuvat! Tuskin maltan odottaa, että pääset New Yorkiin ja pääsen muhimaan kateudessa... :)

15. toukokuuta 2008 klo 22.08  
Blogger Maaria kirjoitti...

Itsekin katselin tuota takkia Ellokselta, ja meinasin tilala silloin, kun olisin saanut jonkin tuotteen puoleen hintaan. Jätin sitten kuitenkin tilaamatta, kun toimitusaika oli niin kamalan pitkä. Ostin sen sijaan H&M:stä halpisversion, nuorten puolelta. Ei se oikein istu, mutta menee paremman puutteessa. Tuo mekkonen on ihana. En yleensä lämpene kukkakuosille, mutta tuossa on niin kivat värit. Aavekuiskaaja -sarja on kyllä hyvä! Sitä ei ole näkyny tosi pitkään aikaan, ja ootan jo malttamattomana että millon se taas jatkuu.

15. toukokuuta 2008 klo 23.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nyt ollaan sitten takki-samikset! :)

16. toukokuuta 2008 klo 0.14  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Haha juuri tänään päällä nahkatakki+kukkahame :D Voi New York Nwe York... se on seuraava unelmieni kohde kun vaan selviän ensin Lontoosta ;)

Itse kyttäsin Aavekuikaajan jaksot telkkarista kun nelonen niitä aikoinaan esitti, ei tainnut tulla kun yksi tuontantokausi (?)

16. toukokuuta 2008 klo 8.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti myös blogaat Nyk-matkan suunnittelusta ja toteutuksesta erittäin yksityiskohtaisesti. New York on nimittäin minunkin suosikkilistallani ihan ykkösenä, vaikka pienen pojan kanssa sinne tuskin kannattaa lähteä :oP

16. toukokuuta 2008 klo 8.44  
Blogger Aurora kirjoitti...

Heh, neljän vuoden kokemuksella voin sanoa, ettei niitä kirjoja kannata alkaa lukemaan vasta kuin 2 viikkoa ennen tenttiä :)
Lait jätän aina viimeiseksi. Se on ainakin mun muistille ihan sama olenko tankannut tekstiä kuukauden vai pari viikkoa, kuukauden takainen kun on tentissä kuitenkin unohtunut! :D

Kivaa löytää joku toinenkin oikkaribloggari, vaikken blogissani ole opiskeluistani mitään puhunutkaan :)

-Lexiläinen

16. toukokuuta 2008 klo 11.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tilasin ton takin joskus aikoja sitten ja tällä viikolla se sitten vihdoin saapui ja olin todella pettynyt ! Takki oli iha plörö ja pinein koko oli aivan liian iso:( nyt pitäis taas metsästää uutta nahkatakkia tai sitten odottaa syksyyn asti :(

16. toukokuuta 2008 klo 11.26  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Hahhaa, minäkin diggailen sarjaa, ja se Jennifer on todella kauniskasvoinen, epäreilua.
Mua himottaisi myös tuo nahkatakkia-kukkamekko yhdestelmä, mutta en ole saanut aikaiseksi...
Ja voipi olla etten saakkaan.

16. toukokuuta 2008 klo 21.31  
Blogger -SL kirjoitti...

Ihana mekko ja hienosti sopii nahkatakki sen kanssa :)
NYC on varmasti mahtava! ja valtava paikka... Minäkin olisin halunnut äänestää sinun blogiasi siinä äänestyksessä!!

16. toukokuuta 2008 klo 21.59  
Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Mäkin olen katsellut Aavekuiskaajaa, mutta mua se ei kyllä ihan koukkuun saanut. New York kuulostaa upeelta!

17. toukokuuta 2008 klo 19.32  
Blogger Jonna kirjoitti...

hanna: Oi, kiitos kivoista sanoista:) Itse yritän juuri pähkäillä, ketä oikein siinä kisassa äänestän:)

majayna: kiitos:) itse tykkäilen myös kovasti tuon mekkosen väreistä:)

tuhlaus: Niinpäs ollaankin!

nelliina: Ah, olisi niin kiva päästä Lontooseen. Miksei joku voisi sponssata tätä matkustusaddiktiotani...

maija: Lupaan bloggailla matkan suunnittelusta sitä mukaan kun se selviää minullekin:) Ja todellakin, pitkä postaus sitten varsinaisesta matkasta:)

aurora: hih, toinen oikislainen:) Ja joo, en kyllä ymmärrä niitä, jotka aloittavat tenttiin lukemisen kuukautta aiemmin. Miten ihmeessä ne ylläpitää sen tiedon:) Toisaalta itse aloitan kyllä aina aivan liian myöhään. Tai jos aloitan ajoissa, niin luen ehkä 20 sivua parissa viikossa:)

normal girl: Minullakin tuo takki on hiukan reilukokoinen mutta pidin sen kuitenkin kun mietin, että mahtuupa sitten viileällä ilmassa usempia kerroksia sinne alle:)

jenny: Joo, se on kyllä liian kaunis neitokainen. Ja vaatteet siinä sarjassa ovat myös tosi kivoja:)

*~sl: kiitoksia:)Ja odotukset nykin suhteen ovat lähes yhtä suuret kuin kaupunkikin:)

caramelo m: Äh, minä jäin aivan koukkuun. Voi tosin johtua siitä, että kun on kone täynnä jaksoja, niin niitä on niin kivoja tuijotella muutama putkeen:)

18. toukokuuta 2008 klo 18.25  
Blogger .Nekku. kirjoitti...

Tämä on mainos: Kävin itse alkuvuodesta New Yorkissa siskoni kanssa, ja oli kyllä kivaa! Yövyimme Big Apple -hostellissa ihan Times Squarella eikä ollut kallista. Meillä oli kahden hengen huone, josta maksoimme n. 40 dollaria yöltä per naama. Suosittelen lämpimästi. Torakoitakaan ei näkynyt. :) Siisti paikka ja keskellä kaikkea.

19. toukokuuta 2008 klo 14.51  
Blogger Jonna kirjoitti...

nekku: kiitos! Laitankin ton paikan heti tarkastukseen!

20. toukokuuta 2008 klo 21.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen ehdottomasti NYC:n lukuisia outlet-shoppailupaikkoja. Omalla reissullani vietimme kokonaisen päivän Woodbury Common Outletissa ja Filene's Basementistakin tein löytöjä. Viimeksi mainittu on Manhattanilla, kuten myös Loehman's ja Century 21:kin. Woodburyyn pääsee helposti bussilla ja lippu nauraa hintansa ensimmäisellä ostoksella.

Näköalapaikoista valitsimme Top of the Rockin, jota myöskin uskallan suositella.

24. toukokuuta 2008 klo 15.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu