Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hippityttönä

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Hippityttönä



Olin tänään oudon aamuvirkku ja ehdin kirpputorin tungokseen jo puoli yhdeksän aikaan. Saalis jäi silti ihan säälittävän pieneksi. Siis, hemmetti sentään, kun kerrankin olin ajoissa ja sitten kojut myyvätkin vain kaiken maailman roinaa ja liian pieniä kenkiä. ( ja ne uuden kaman myyjät saisivat nyt oikeasti painua johonkin kaukaisuuteen siltä! ) Erästä ihanaa neuletakkia hypistelin useampaankin otteeseen mutta ei vain pystynyt maksamaan kirpparivaatteesta kahtatoista euoa vaikka laputkin oli yhä kiinni. Tämä on just niitä mun älyttömiä periaatejuttuja. Kaupassa neule olisi lähtenyt mukaan enempää miettimättä. Mikä siinä oikein on, että kirpparilla heittäytyy aina ihan superpihiksi? Parin vuoden kuluttua olen varmaan jo niitä ihmisraunioita, jotka käyvät vaatteen jokaisen epäkohdan myyjän edessä läpi ja lopulta niistävät nenäänsä " Siis et kai sä tosiaan luule saavas tästä noin paljon?!"

Jotain sentään löytyi. Hippipaita. En ole oikeastaan yhtään hippityttöjä. Jos saisin huristella aikakoneella menneisyyteen, matkaisin 20-luvulle, en tosiaan mihinkään Woodstockiin.  Äh. somia päänauhoja, mekkoja ja charlestonia mulle eikä mitään vapaata rakkautta ja karvankasvua.

Tämä paita oli kuitenkin niin kovin soma ja toi mieleen yhden iänkaikkien lempileffani, Tyttöni mun, että oli ihan pakko lunastaa omaksi kahdella eurolla. Ehkä sitten jokaisen sisällä on pinenepieni hippityttö odottamassa ulospääsyä. Uusi paita pääsi päälle samantien kun lähdettiin kähäräpään kanssa etsimään sille uusia farkkuja:)

 

 

Pusero-Second hand-Farkut-H&M-Trenssi-Pariisista-Kassi -Lindex -Kengät- Converse

Ostoksilla tapahtui myös niin huippukiva juttu, että toi kähis (oho, nyt menee jo poikakaverin nimen välttely liian pitkälle, kun lempinimellekin on jo lempinimi;) ) oli niin onnessaan kun löysin sille uudet farkut, että päätti kustantaa meidän makuuhuoneen makeoverin:) Olen jo nyt vähän aikaa ulissut, että makkari on liian tumma ja pitäisi saada keväisempiä tekstiilejä. Nyt sitten marssittiin Hemtexiin ja hankittiin uudet verhot ja päiväpeite. Ajattelin vielä ekasta palkasta ostaa muutaman uuden koristetyynyn ja lampun. Jei!

 

Sisustus - ja hiukan yllättävän siivouspuuskan jälkeen kokkailtiin vielä lihapullia ja perunamuussia. Nams:) Ja minä uudesta kotihengettären roolista innostuneena väänsin vielä mustikkapiirakkaa. Oheisesta kuvasta voi muuten nähdä, että en tee oikeastaan mitään ilman kirjaa. Tuo kananmunien ja sokerin vaahdostus on niin tylsää hommaa, että Harry ja kaverit oli kivaa seuraa:) Luen muuten noita kirjoja nyt takaperin koska tajusin, että tällä tavoin kaikki kivat hahmot vain heräävät takaisin henkiin ja kaikki on taas hyvin. (Tätä teoriaa ei ole lupa kyseenalaistaa).

 

Nyt, Jonna + uusin Greyn Anatomia.

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hui pelottavaa! Just tänään mietin että mun pitää alkaa lukemaan Pottereita takaperin :---D

14. maaliskuuta 2009 klo 20.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Great minds think alike;D

14. maaliskuuta 2009 klo 20.47  
Blogger Heidi kirjoitti...

Mä luen myös usein ruokaa laittaessa, hauskaa että joku toinenkin tekee niin. :)

14. maaliskuuta 2009 klo 20.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onpas sulla hiukset kasvaneet:)!

suloinen toi kirppispaitasi!

-a

14. maaliskuuta 2009 klo 21.27  
Blogger Milla kirjoitti...

Tyttöni mun on niin ihana! Mä katoin joskus aikoinaan nauhotetun vhs:n puhki;)

15. maaliskuuta 2009 klo 0.08  
Blogger Tessa kirjoitti...

Ihana teoria tuo, että hahmot herää eloon kun lukee kirjat toisin päin :). Ei tulisi muuten mieleenkään kyseenalaistaa!

Nyt pitää muuten kiittää sinua: Jo aikaisemmin olen blogisi avulla löytänyt kaksi mahtavaa vaatekappaletta (Lindexin taskuhameet viime kesänä, ostin pinkkinä ja lilana, sulla taitaa olla pinkkinä ja mustana) mutta nyt tein blogisi ansiosta vielä 100 kertaa paremman löydön: Twilight -kirjasarjan! En ollut kuullut kirjoista ennen kuin kirjoitit niistä, ja nyt olen toivottoman koukussa. Toinen osa menossa, ja loput on pakko mennä ostamaan hyllyyn huomenna. Senkin uhalla, että olisi ihan hyvä lukea myös yhteen tenttiin...

Mutta siis, jatka samaa rataa kaikin puolin!

15. maaliskuuta 2009 klo 8.36  
Blogger Asta kirjoitti...

Hahaa, ehkä munki pitäis ruveta lukemaan niitä takaperin... :D Paitsi että täytyy selvittää mm, miten hahmot kasvavat ja kehittyvät tarinan kuluessa... Eli ehkä pitäydyn kuitenkin etuperin lukemisessa. On muuten mahtavaa, kun joku toinenkin saattaa lukea noita tälleen sadatta kertaa :D

15. maaliskuuta 2009 klo 10.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo sun Potter-teoria :D

15. maaliskuuta 2009 klo 11.56  
Blogger Kaisa kirjoitti...

Hei! Monesko jakso greyn vitosseasonilla sulla on menossa? Musta tuntuu että imdb ei oo ihan ajan tasalla... Itse viimeksi katsoin jaksoin 16...

15. maaliskuuta 2009 klo 12.24  
Blogger rouva o kirjoitti...

Mulla on sama juttu, että kirppareilla aina pihistelen. Yli vitosta ei vaan voi maksaa. Ja sitten kotona itkettää se maailman ihanin vaate, jota en enää koskaan voi saada. Saatanan saituus.

15. maaliskuuta 2009 klo 18.01  
Blogger Lotta kirjoitti...

Oii, kaunis versio ennoomuovikassista :) Itselläni on vähän karvalakimpi.

Jopa kronologinen järjestys on muuten ihan yliarvostettu: mulla on tapana aloittaa Feeniksin killasta, koska se on kaikkein kivoin, ja lopettaa Puoliveriseen prinssiin säilyttääkseni mahdollisimman pitkään illuusion elävästä Dumbledoresta...nyyhk.

16. maaliskuuta 2009 klo 18.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu