Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ai, mikä 20 min ennen laivan lähtöä;)

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Ai, mikä 20 min ennen laivan lähtöä;)

Tiedättekö, kun niissä laivalipuissa tai muissa papereissa aina ilmoitellaan, että laivassa pitää olla niin ja niin monta minuuttia ennen sen lähtöä. Siis kuka niihin nyt uskoo? Ai, että jää rannalle ruikuttamaan, jos ei ole siellä laivassa tasan 20 minuuttia aikaisemmin? 

 

No niin. Opittiinpa eilen ex-kämppiksen kanssa, että ei niitä aikoja ihan huvikseen ole niihin lappuihin präntätty ( ei kyllä tarpeeksi isolla ja boldattuna! ) Laivailtiin siis eilen  tuon pienen vesipläntin ylitse halpojen kampaajapalveluiden kiilto silmissä ja vanhassa kaupungissa saatiinkin hiuksiin uudet värit ja leikkaukset ( jälleen ihan mahtavaa palvelua!). Kaikki hyvin. Tässä vaiheessa bootin lähtöön oli sellaiset 1,5 tuntia, joten päädyttiin sitten ravitsemaan murisevia vatsojamme sellaiseen karuun mutta kivan halpaan ja hyvään ruokapaikkaan. Puputettiin perunapallerot, salaatit ja letut tyytyväisenä, käytiin vielä noukkaisemassa mulle kukkapuska mukaan ja pikkuveljelle pullollinen ilolientä. Sitten lähdettiin satamaan.

Satamassa sitten opittiin, että yhdeksän minuuttia ennen laivan lähtöä ei pääse enää boottin. Joku nihkeä ramppi tai jotain oli jo vedetty pois;)

 

Eihän siinä sitten auttanut muu kuin nauraa omalle ääliöimäisyydelle ja ostaa lippu myöhäisempään laivaan ( ja tietty oli eri yhtiön, niin ei voitu edes kitistä hyvitystä niistä meidän hyödyttömistä lipuista). Saatiin sitten pari extratuntia naapurimaassa. Tosin tapahtuma oli luonnollisestikin niin kovin traumaattinen, että päädyttiin parantamaan meidän vaurioituneita mieliä läheiseen coktailbaariin. Parin tunnin päästä oltiinkin jo sitä mieltä, että myöhästyminen oli ehdottomasti enemmän positiivinen kuin negatiivinen juttu. Ja ehdittiin muuten siihen seuraavaan laivaan! Juhlistettiin sitten sitä sellaisella kivalla happy hour-tarjouksella.

 

Kotiuduin sitten lopulta puolen yön aikaan ja ihmeistä ihme, se seitsemän tuntia aiemmin ostamani kukkakimppukin oli yhä kunnossa:)

Nyt pitäisi vääntää mango-juustokakku ja siten äidille syöpöttelemään. Kivaa pääsiäistä!

ps. Uusista hiuksista tuli muuten oikein kivat. Laitan niistä parempaa kuvaa heti, kun jaksan tuunata naaman kuvauskuntoon. Kolme senttiä lähti pituudesta, eli polkalla mennään taas koska halusin kaikki huonot latvat pois.

ps2. argh, tajusin vasta nyt, että mulla ei ole ollenkaan vaihtokassaa huomiselle kirpparille. äh. idiootti.

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuvassa oleva kukkamekko on upea! Ja nyt tuli minullekin Tallinnakuume!:)

10. huhtikuuta 2009 klo 10.10  
Blogger Mirette kirjoitti...

Hittoku ittekki joskus vaa esim helsingin sijaan lähtis käymään tallinnassa, joskus noi boottimatkat on niin älyhalpoja. Tosin sit alan heti miettii, et hmm, matkoihin menee 30€, niilhän sais jo..kengät :D
Pihi ku olen :D Kiva reissu.

10. huhtikuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Heidi kirjoitti...

Tallinakuume is here again. Tekee mieli kaikkea hyvää niinkun rusinajätskiä ja tictackarkkeja! Ja helteisiä vanhan kaupungin katuja ja aaaaah. :))

10. huhtikuuta 2009 klo 10.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko siis valtsuun menossa myymään? Mikä pöytä? vai onko multa jäänyt jotain ohi:D

10. huhtikuuta 2009 klo 12.10  
Blogger Anna kirjoitti...

Heiiii, kiitos tost ps2:sta, oisin kanssa unohtanu... Btw, mikä pöytä sulla on? Tuun ettii sun aarteet käsiini:D

10. huhtikuuta 2009 klo 12.23  
Blogger chérie kirjoitti...

Aika hyviä ootte:D Kivalta reissulta kuulosti:)

10. huhtikuuta 2009 klo 13.14  
Blogger Christina kirjoitti...

Tekisi kyllä mieli Tallinnaan. Eikä sinne ole edes vaivalloista lähteä, joten pitäisi ottaa ihan tavoitteeksi, että kevään aikana tulisi sielläkin poikettua. :)

10. huhtikuuta 2009 klo 16.05  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Mulla oli 2 euroa vaihtokassana kirppiksellä toissa viikonloppuna, ja sillä pääsi hyvin alkuun! :)

10. huhtikuuta 2009 klo 16.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sofia D: Kiitos! :)

Mirette: ah, mutta kyllä Tallinna on sen kolmen kympin arvoinen:)

Heidi: Vanha kaupunki on kesäisin aivan mieletön! Ei ole helsingissä vastaavaa:)

Anonyymi: sinnepä hyvinkin:) ja pöytä on 891:)

Anna: Pöytä on 891. Apua kamalan aikainen herätys!!!

cherie: Reissu oli kyllä tosi kiva:D

Christina: Kannattaa ehdottomasti laivailla Tallinnaan. Ihana paikka:)

Lotta: Aaah, huojentava tieto. Mulla on nyt parisen kymppiä. Toivottavasti riittää!

10. huhtikuuta 2009 klo 18.09  
Blogger Sara kirjoitti...

Oot varmaan joskus tästä kertonutkin, mutta kerrotko vielä että missä siellä sä käyt kampaajalla & millanen siellä on hinnasto? Mullakin ois se blogimiitistä saatu viikkarin lahjakortti vielä käyttämättä :D

12. huhtikuuta 2009 klo 0.04  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sara: tällä kertaa kävin Day Spass aja hinta oli 800kr, eli about 51 euroa:) Olen myös käynyt sellaisessa paikassa kuin Sinine Salon ( tai olla pikkuisen halvempikin). Kuitenkin, molemmat ovat olleet ihan huippupaikkoja:) Kannattaa kokeilla! noiden paikkojen nettisivuilla on myös hinnasto esillä, joten kannatta akurkata sieltä:)

12. huhtikuuta 2009 klo 21.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu