Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Väliaikaraportti

torstai 9. huhtikuuta 2009

Väliaikaraportti


Olen saanut sen verran uteluita uuden, terveellisen elämäni edistymisestä, että laitetaanpas peliin jonkinlaista väliaikaraporttia. Aloitustekstin voit lukaista täältä!

1) Aloitin salilla käymisen 20.1.2009. (Yliopistoliikunta on ihan paras! Mistä muualta saisi kolmen kuukauden kaiken sisältävän kortin alle neljällä kympillä?!)

2) Käyn salilla / ohjatuissa jumpissa noin 3-4 kertaa viikossa aikataulusta riippuen. Ohjatuista liikunnoista suosin spinningia, joka yhä tuntuu aika kiduttavalta mutta välillä ihan kivaltakin. Fittballia olen myös koklaillut mutta tunti oli kyllä tämän tytön täysin olemattomalle tasapainolle hiukkasen turhauttavaa. Body Pumpia menen kokeilemaan heti kun ehdin ilmoittautua tunnille ajoissa. ( Onko se ihan kamalaa ?! ) Salilla juoksen matolla 20-30 min, kuntopyörällä / crosstrainerilla noin. 20 min, käsivarret painojen avulla, reidet ja lopulta masulihakset.

3)Olen nyt siis liikahdellut tavallista enemmän 2,5 kuukautta ja painoa on tipahtanut viisi kiloa. Tästä olen aika älyttömän onnellinen, koska olin jo ehtinyt kyllästyä läskinaamaani (olen niitä ihmisiä, joilla lihoaminen näkyy nopeasti kaksoisleukana).

4) Liikkumisen lisäksi yritän syödä kiltisti pikkuveljen laatimien ohjeiden mukaisesti mutta myönnettäköön, että ruoka on ehdottomasti heikko kohtani;) Syöminen on vain liian kivaa! Ja kyllä se vain on niin, että suklaa voittaa omenan, AINA! ;) Nykyisin onnistun kuitenkin useammin pidättäytymään karkkipötkön ostamisesta kuin annan houkutukselle periksi.

5) Painon tipahtamisen lisäksi " ylimääräisenä" plussana on tullut hyvä olo. Yleisesti ottaen olotila on valppaampi, valoisempi ja jaksavampi. Kirjastosskain jaksaa päntätä ihmeesti paremmin kun takana on tunnin hikitreeni:)

6) Ihan omana kohtana mainittakoon vielä, että olen ihan oikeasti ruvennut nauttimaan juoksemisesta. On se vain aika mahtitunne, kun huomaa joka kerta juoksevansa nopeammin ja lujempaa!

7) Nykyisin tulee oikeasti huono, epämukava olo, jos en pääse tasaisin väliajoin huhkimaan. Uskomatonta minulle, maailman pahimmalle herkkupeppusohvaperunalle! Ja olen ihan oikeasti huolissani tuosta toukokuusta kun olen vain kymmenen päivää Suomessa. Siis, missä vaiheessa mä oikein urheilen?! Huomattiin tosin sali/lontoonreissukaverin kanssa, että meidän hotelilla on kuntosali. Treenikamat vain mukaan? ;) Ja ehkä Nykissä voisin käydä pyrähtelemässä Central Parkissa...

Onko teidän uuden vuoden "terveellinen elämä"- lupaukset pitäneet? :)

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

LIHOMINEN, EI LIHOAMINEN

9. huhtikuuta 2009 klo 17.48  
Blogger Lovely kirjoitti...

Minun lupaukset eivät kyllä ole pitäneet millään tasolla:) Ei herkuttelun vähentämisessä, eikä liikunnan lisäämisessä... Mutta nyt kun bussikortti loppuu, aion aloittaa taas yliopistolle pyöräilyn. Tuleepa sitten reilu tunti hyötyliikuntaa päivässä:D

9. huhtikuuta 2009 klo 18.42  
Anonymous Piparminttu kirjoitti...

siis uskomaton painonpudotus! ei sussa kyllä mitään eroa huomaa kuvien perusteella, hoikka olit ennen ja hoikka olet vieläkin:) itse liikun myös kolme kertaa viikossa enkä tosiaan koko aikaa herkuttele, mutta paino ei missään vaiheessa ole laskenut... (ja siis tätä elämäntapaa on jatkunut jo vuosia). mutta kiva, että olet löytänyt liikunnasta elämäntavan=)

9. huhtikuuta 2009 klo 18.59  
Blogger Heidi kirjoitti...

alotin ite salirehkimisen vasta pari viikkoa sitten, enkä ihan vielä ole onnistunut nauttimaan, mutta turhamaisuus toimii ihan hyvänä voimavarana. :D tunnollisesti oon kuitenkin itseni sinne raahannut ja olen huomannut muutoksia niin olossa kuin lihaksissa, jotka eivät ole ainoastaan ikiarat vaan myös kiinteämmät. tänään iski ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kunnon herkkupeputus, ja mummin lahjoittama daim-suklaalevy on paraikaa paremmissa suissa. :)

9. huhtikuuta 2009 klo 19.35  
Blogger Sara kirjoitti...

Ei todellakaan ole :D Mulla on maailman huonoin itsekuri ja lisäksi olen mielettömän laiska. Shit happens, mä en tule ikinä pääsemään kesä- enkä mihinkään muuhunkaan kuntoon!

9. huhtikuuta 2009 klo 21.09  
Blogger elina kirjoitti...

minähän niitä lupauksia en alunperin edes tehnyt;) joo ei onnais:D
sen sijaan sanon, että sinulla menee tosi hvin;)

9. huhtikuuta 2009 klo 22.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Masulihakset! Voi yöks mikä ilmaus. Mä tässä treenaan näitä mun pieniä ja suloisia ja pehmeitä masulihaksia! Lol.

10. huhtikuuta 2009 klo 0.24  
Blogger mirella kirjoitti...

Oon yllättävän paljon jaksanu harrastaa liikuntaa nyt kun aloitin lenkkeilyn. Lenkille kun voi lähteä vaikka keskellä yötäkin jos ei oo aikasemmin ehtinyt. Tuntuu et vaatteet istuu paremmin kuin ennen, mut paino ei oo kyl laskenu..

10. huhtikuuta 2009 klo 0.30  
Blogger NinaV kirjoitti...

Vau, 5kg on mahtisuoritus kun vielä muistaa, että sinulle on alkanut tulla lihasmassaa joka on painavampaa kuin ehta laardi! :D Loistavan ohjelman on veljesi tehnyt ja sä olet noudattanut sitä reippaasti. Ja hei, tulet rakastumaan BodyPumpiin. Les Millsin BodyPump on paras keksintö sitten... ööö.. no jonkun tosi hyvän keksinnön jälkeen.

10. huhtikuuta 2009 klo 9.48  
Blogger Mirette kirjoitti...

Kun on käyny body pumpissa pari kertaa, ja pääsee jyvälle, se on tosi helppoa. Liikkeet on aina samoja, musiikki ja niiden rytmitys vaan vaihtuu eri ohjelmien aikana. Ja itte näkee edistyksensä, kun voi koko ajan heittää enemmän painoa :) se on kivaa, ja tehokasta.

10. huhtikuuta 2009 klo 10.21  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Jos joskus meet BodyPumppiin niin kantsii ottaa se tekniikkatunti ennen sitä... No, ei siitäkään mulle oo kauheesti ollut hyötyä, oon silti ollut ihan pihalla kun ei ole levytangoilla tottunut leikkimään niin ihan väärät painot joka kerta, joten kokemus kummaltakaan kahdelta kerralta ei ole ollut hääppönen. Pitäs varmaan joku kerta mennä niin että on se uus ohjelma alkanut niin pääsis jotenkin mukaan.

10. huhtikuuta 2009 klo 10.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kun suht urheilematon alottaa säännöllisen liikunnan harrastamisen niin tuloksia tulee yleensä paljon ja nopeaan, kuten selvästi sunkin tapauksessa:) se on ihan normaalia että tääkin "kehitys" sitten vähitellen hidastuu, mutta siitä ei kannata lannistua. liikkuminen pysyvänä tapana takaa myöhemmin ennen kaikkea tasapainon ja hyvän olon ihan arkielämässä. itse urheilen lähes joka päivä ja voisi sanoa että addiktio on jo niin syvälle juurtunut että poispääsyä ei ole:'D urheileminen on ihan huippua.

10. huhtikuuta 2009 klo 11.46  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Ei ole lupaukset pitäneet. Salilla huhkiminen jäänyt pois, kun kaiken lisäksi ollut jatkuvasti flunssassa.
Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tiistaina pakottautua salille heti aamusta seitsemältä. Siitä se lähtee. ;)

10. huhtikuuta 2009 klo 17.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: hups;)

Lovely: Mullakin voisi olla, että lupaukset eivät pitäisi ellei olisi salikaveria ja edistymistä tarkkailevaa pikkuveljeä_)

Piparminttu: Tuo paino varmaan tipahti ihan vain sen takia, että kun en ole ikuisuuksiin urheillut niin nyt läskit sitten pelästyivät oikein kunnolla:D

Heidi: hih, kyllä suklaata saa syödä. Eihän sitä ilmankaan voi elää:D

Sara: Hah, voi olla, että mäkään en ihan bikinikuntoon pääse, kun suklaa maittaa yhä ihan liikaa:D

elina: kiitoksia:)

Anonyymi: Ihan täsmälleen sopiva ilmaus niin ällölle puuhalle;)

mirella: Lenkkeily on kyllä tosi kivaa. Nyt tarttisin vain jonkin soittimen, koska en vain osaa juosta ulkona ilman musiikkia:)

NinaV: Vähän kyllä pelottaa toi body pump jaiks!

Mirette: Oottelen kyllä aika kiinnostuksella, että minkälaista se oikein on:)

Rva. Herttainen: Jaiks, kijoitit just mun suurimpia pelkoja:)

Anonyymi: Pikkuveli sanoi silloin aluss aihan samoin. Ja ei se painonpudotus mulle mitenkään olennainen juttu ollut vaan nimenomaan se läskinaaman katoaminen:)

RagDoll: huh, aamuseiskalta?!

10. huhtikuuta 2009 klo 18.07  
Blogger Sini kirjoitti...

Bodypump on ihanaa, usko jo!! :)

10. huhtikuuta 2009 klo 19.58  
Blogger Jonna kirjoitti...

sini: Pakko sitä kaiketi sit kokeilla:)

12. huhtikuuta 2009 klo 20.57  
Blogger mari kirjoitti...

Mulla on uutta liikuntaelämää takana vasta 3 viikkoa ja turhauttaa, kun oon onnistunu syömään niin ettei toi liikunta paljon painossa vielä näy enkä tiiä näkyykö se ulkosesti muutenkaan..

Kysy siltä veljeltäs saanko kivan kropan vaikken käviskään salilla? ;)

13. huhtikuuta 2009 klo 19.28  
Blogger Jonna kirjoitti...

mari: pikkuveli murskasi juuri mun unelmat samanlaisesta ilman työtä tapahtuvasta hoikkuudesta, joten ei taida olla oikopolkua onneen;D

17. huhtikuuta 2009 klo 23.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu