Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

PIIP-PIIP-PIIP!!!!

maanantai 6. huhtikuuta 2009

PIIP-PIIP-PIIP!!!!

Olen kaiketi tehnyt jotain kivaa edellisessä elämässäni, koska olen tässä nykyisessä saanut niin kovin mukavan poikakaverin:) Arvatkaas millä kähäräpää yllätti tänään? Sain sanallisen kenkälahjakortin! Olen varmaan huokaillut ja ulissut hiukan liiankin kovaäänisestä aina vieraillessani nelly.comin sivuilla ja hiljaisuutta arvostava armaani päätti ratkaista asian näin:)

No, kun tälläinen mahtavuuslahja tyrkätään pitkän päivän ( ja yhden ultrakauhean tapauksen josta postauksen lopussa) väsyttämän tyttösen eteen, niin siinäpä ei paljoa aikailla ja nyt on jo tilaus matkalla. Kertonee jotain siitä, kuinka hartaudella olen kyseisiä nettisivuja kuolannut kun tämä varsinainen tilausvierailu sivulle vei about 1,5 minuuttia;D 

Ja näitä jään nyt innostuksesta tasajalkaa hyppien odottelemaan:

 
Nyt alkaakin myös kova jännitys, että pääsevätkö nuo siniset ihanuudet ikinä jalkoihini. Kyseiset jumaluudet katosivat valikoimasta heti kun olin tehnyt oman tilaukseni. Nyt pitääkin sitten toivoa kaikki sormet ristissä, että se viimeinen pari olisi eksynyt juri minun koriini:) Oih, kenkäjumalat nyt vähän armoa tänne;)
Ja nyt ennen kuin avaudun tänään tapahtuneesta ihan hirvittävästä jutusta, niin pamauttakaa soimaan tarinaan sopivaa taustamusaa;)
Tein tänään iltavuoron ja olin siis ihan yksinäni siinä pimeitä pelottavia käytäviä täynnä olevassa rakennuksessa ( tämä ei kuitenkaan niistä nurkissa lymyävistä mielikuvitussarjamurhaajista huolimatta ole se hirvittävä kohta). Lopettelin sitten työt kahdeksan aikaan ja lähdin maleksimaan kohti ulko-ovea ( johon on siis joku miljoonan kilometrin matka). Siinä alle kolmasosan tallusteltuani alkoikin ihan järkyttävä meteli! PIIIP-PIP-PIIIP-PIIP-PIIP!!! Arvatkaa sainko sydänkohtauksen?! Lähdin sitten mielipuolisesti ( aika koomisesti vielä koska avoimesta laukustani lenteli tavaroita käytäville) ravaamaan kohti pääovea ja hälytyslaitetta. Sain sen onneksi kytkettyä pois päältä, soitin vartointifirmaan ja pomolle. Perkeleen laite oli jostain syystä tunnin etuajassa ja hälytys oli mennyt siis liian aikaisin päälle. Huh, siinä sitten tärisin vielä koko kotimatkankin.
Tämän kauhean kokemuksen vuoksi oli sitten ihan pakko tilata pizzaa ja mitätöidä aamun spinninghuhkinta;)


Nyt jatkankin sitten pizzan mussutusta ja yritän saada kähäräpään vielä kerran kuuntelemaan tuo traumaattinen häläritarinani ( se jostain syystä luulee, että osti itsensä niillä kengillä kuuntelemasta viidettä kertaa tätä juttua...)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Haha, hyvä et hommasit sen pizzan itelles :D

6. huhtikuuta 2009 klo 22.19  
Blogger mirella kirjoitti...

No onpa hyvä et ehit soittaa sinne vartiointifirmaan tai ois tullu aika muhkea lasku muuten. :)
Haastoin muuten sut tekemään sen parisuhdekyselyn, jos et oo vielä tehny ja jaksat väsätä. Musta niitä on ollu tosi kiva lukea ja oli se mielenkiintosta itsekin tehdä.
Mmmm pizzzaaa....

6. huhtikuuta 2009 klo 23.24  
Blogger Mikkan kirjoitti...

Ootkos jäänyt koukkuun kenties jo spinningiin? ;)

7. huhtikuuta 2009 klo 12.19  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Voi jonna! Oot mahti

7. huhtikuuta 2009 klo 12.36  
Blogger elina kirjoitti...

heh:D pitsahan tuosta nyt oli pakko saada palkinnoksi:)
Aika hyvä:D

7. huhtikuuta 2009 klo 12.47  
Anonymous heini kirjoitti...

hahaa:--DD onneksi olit noin sähäkkä ja osasit laittaa sen laitteen hiljaseks! :D Tuo musa sopi fiilikseen ihan loistavasti;--)

7. huhtikuuta 2009 klo 16.39  
Blogger Anna kirjoitti...

Mä saan hälyt soiman duunisa harva se kerta, mutta onneks oon aina ehtiny soittaa sinne. Ekat kerratoli melkei sydäri, nykyään en välitä:D Hei muuten, jos noi siniset loppuu sieltä Nellystä, niin saat ostaa ne multa;) Mulla on ne koossa 39, ja ne ei oo oikeen muntyyliset, nii meinasin myydä ne eteenpäin. Eiks sulla oo 39-jalka?

7. huhtikuuta 2009 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä kaikkea muuten teet tuolla salilla? Käytkö jossain jumpissa, vai teetkö enemmän ite liikkeitä niillä koneilla? Ja kuinka usein käyt siellä? Näytät tosi hyvältä :------)

7. huhtikuuta 2009 klo 19.31  
Blogger Madde kirjoitti...

Voi kauheeta! Minä olisin varmaan samassa tilanteessa pyörtynyt ja jäänyt makaamaan lattialle halvaantuneena. ;D

7. huhtikuuta 2009 klo 20.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

Salla: joo, pizza oli kyllä ansaittu:D

mirella: kiitos! voisinkin tuon haasteen toteuttaa:)

Mikkan: olen mä pikkaisen:)

Tuuli: niinhän mä olen;)

elina: Haha, pizza oli kyllä ansaittu lohdutus:)

heini: en vieläkään tajua, että miten mun refleksit toimi niinkin nopeasti:)

Anna: Oi, kiitos! mutta mä luulen, että kngät on mulle tulossa, koska Nelly.com ei ole muutakaan ilmoitellut:)

Anonyymi: Käyn noin 3-4 kertaa viikossa. Vaihtelee ihan vikosta, että käynkö enemmän ohjatussa vai omatoimisessa. Ohjatuista käyn oikeastaan vain spinningissä mutta aion kyllä koklata myäs bodypumpia. Salilla juoksen matolla noin 20-30 min, sitten kuntopyörää noin. 10-20 min. Sitten 3kg painoilla käsivarsisarjat, sitten velä reidet ja vatsat:) ja kiitos!

Madde: Oon oikeastaan vähän järkyttynyt, että en tehnyt juuri noin:D

8. huhtikuuta 2009 klo 22.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu