Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pääsiäistä

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäistä

Pääsiäinen vilahtikin tänä vuonna ohitse oudon nopeasti. Uskomatonta, että huomenna pitäisi taas paahtaa kirjastossa ja spinningissa! 

Lauantaina ( joo, ei ole oikea pääsiäispäivä mutta kyllä se silti lasketaan) herätyskello pärisi epäinhimilliseen aikaan hiukan vaille kuusi. Reilun tunnin kuluttua olinkin jo kirpparilla kaupittelemassa ihan järkyttävää kasaa vaatteita, kenkiä ja muuta kaapintäytettä. Taas tuli todettua, että kyllä sinne Vallilaan kannattaa mennä heti seiskan jälkeen. Tein kaikki päivän rahakkaimmat kaupat ennen kello kahdeksaa:) Oikeastaan siinä yhdeksän jälkeen oli pöydällä enää vain sellaisia rättejä, että suorastaan hävetti istuskella siinä pöydän takana;) Yhden aikoihin olikin sitten pöytä niin tyhjä, että suuntasin takaisin kotiin tavarakasa älyttömästi vähentyneenä ja lompakko reilulla 160 eurolla pullistuneena. Jei!

Kirpparin jälkeen suuntasin syömään kähäräpään perheen kanssa Cantina Westiin. Nams, burritoksia. Olen muuten ihan onneton ahmatti niiden alkunachojen kanssa. Tunnen oikeasti ihan pakottavaa tarvetta ahmia se koko kippo loppuun alle viidessä minsassa. Tiedoksi siis kaikille. Jos eksytte mun kansa mexicolaiseen raflaan, niin ei kannata tulla viereen istumaan; olen liian keskittynyt nachoihin jutellakseni ja muutenkin kannattaa etsiä paikka pöydän toisen nachoastian luota, jos haluaa niitä itsekin maistella;)

Syöminkien jälken lähdin vatsa pinkeänä pikkuveljen ja tämän kämppiksen tupareiden vuosijuhliin. Huh, kun oli hyvät bileet mutta kuka idiootti oikeasti juo boolia, johon on juuri nähnyt kipattavan neljä täyttä pulloa kirkasta? ( vastaus: minä ja paikalle mukaan raahaamani kaverini) Hah, ja alla olevassa kuvassa booli ei ollut vielä vaikutanut mutta jonkinlainen jumitus näyttäisi olevan meneillään;D

Lauantain päivän asu oli ehkä maailman käytännöllisin. Samat kuteet toimivat niin kirpparilla, syömässä kuin vuositupareissakin. Asuun kuulunut musta neuletakki tosin unohtui veljelle ja eilen sain informaatiota, että lattialta löytynyt neule oli imenyt kuituihinsa sen verran kaikkea mahdollista ( en pyytänyt tarkennusta), että pikkuveli näkee paremmaksi pestä sen ennen palauttamista. 

 

 

Eilisestä päivästä ei pahemmin jäänyt kuvamateriaalia mutta päivä soljui ohi mummilla käydessä, ja kaikenlaisia herkkuja syödessä. Ja ainiin! Pääsiäispupu oli suklaamunien sijaan jättänyt mulle tälläisen...

Sain käräpäältä keräilemääni Lotta-sarjaa yhden kirjan. Oih, tykkään näistä kirjoista ihan hirmuisesti ja kirjojen keräilytilannekin vaikuttaa jo aika hyvältä. Kyllä niitä vielä reilut kymmenen puuttuu mutta pystyn jo kuvittelemaan sen päivän, kun koko sarja on komeasti rivissä kirjahyllyssäni:) 

Mummilta taas sain tälläisen... ( jättäkää tuo kamala kynsilakkapeukalo huomioimatta)

Kultainen ranneketju ei enää istu mummin ranteeseen, joten nyt se on sitten minun. Tykkään ihan hirmuisesti korun yksinkertaisesta kauneudesta ja tietenkin arvoa nostaa erityisesti se, että se on rakkaalta ihmiseltä saatu:)

Nyt taidan lopettaa tämän kilometripostauksen ja ottaa vielä viimeisekin ilon irti pääsiäisherkuista:)

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo ihana paita on:)?

13. huhtikuuta 2009 klo 14.12  
Blogger Jonna kirjoitti...

Oho, unohtui postauksesta mutta paita on siis ostettu jostakin nimeltään tuntemattomasta liikkeestä New Yorkin Sohosta:)

13. huhtikuuta 2009 klo 14.19  
Anonymous miljjss kirjoitti...

Toi lauantain asu on tosi kiva :) Paita on upean värinen ja shortsitkin kelpuuttaisin omaan kaappini :D Pidä hauskaa viimeisenä lomapäivänä!

13. huhtikuuta 2009 klo 14.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua harmittaa niin paljon!! Menin lauantaina valtteriin ihan vaan sun (ja mungolifen :D) pöytää ettimään. Mungolife löyty mut sua en kolmenkaan super-kierroksen jälkeen löytänyt, joten jouduin luopumaan toivosta kun seuralainen ei enään jaksanut seurata perässä. :( Byää! :(

13. huhtikuuta 2009 klo 14.40  
Blogger Madde kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

13. huhtikuuta 2009 klo 14.43  
Blogger Madde kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

13. huhtikuuta 2009 klo 14.46  
Blogger Madde kirjoitti...

Ihania asuja ja upeat hiukset! <3


Ainiin, ja sut myös on haastettu! ;)


(P.S. Oli hieman ongelmia viestin lähetyksen kanssa.)

13. huhtikuuta 2009 klo 14.51  
Blogger elina kirjoitti...

hihhii:) oletpas ollut sitten aikas tässä vieressä lauantai aamun;)

13. huhtikuuta 2009 klo 15.05  
Blogger Pinja kirjoitti...

Kiva toi asu, jossa yhdistyvät röyhelöpaita ja farkkushortsit. Jokohan sitä tarkenisi lähteä shortseissa joku päivä kaupungille, jos pukisi alle paksut sukkikset?!

13. huhtikuuta 2009 klo 15.31  
Blogger Mirre kirjoitti...

onpas kaunis paita! meinasin kans kysyä että mistä se on, mut ilmeisesti silmän kantamattomista :D

13. huhtikuuta 2009 klo 15.47  
Blogger Mirre kirjoitti...

onpas kaunis paita! meinasin kans kysyä että mistä se on, mut ilmeisesti silmän kantamattomista :D

13. huhtikuuta 2009 klo 15.47  
Anonymous sasu kirjoitti...

Voih, olisin niin halunnut tulla lauantaina Valtterille, niin sinun kuin Annan takia. Valitettavasti olin kuitenkin flunssassa enkä päässyt paikalle :( Nyyh! Just mun tuuria.

Mutta siiiis, kiitos kivasta blogista :) Olet lemppari <3 Ja hauskaa kevättä!

13. huhtikuuta 2009 klo 16.54  
Anonymous Nylon kirjoitti...

Kaunis paita!

13. huhtikuuta 2009 klo 17.09  
Blogger Chérie kirjoitti...

Saitpa hyvin rahaa!

13. huhtikuuta 2009 klo 17.46  
Blogger Marika kirjoitti...

Päivän asu oli kiva! :) Tykkään hirmuisesti tuosta paidasta ja farkkushortsit kuuluvat niihin ikuisuushankintoihin, joita ei koskaan saa ostettua..

13. huhtikuuta 2009 klo 18.02  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa tosi nätti asu - tuo sininen paita on ihana!

13. huhtikuuta 2009 klo 19.08  
Blogger Jonna kirjoitti...

miljjss: Kiitos! :)

Anonyymi: No voi harmi:) Mun pöytä oli sen keskimmäisen ulko-oven ihan edessä. Saatoin tosin olla niin pöllämystyneen ja väsyneen näköinen, että et vain tunnistanut:D

Madde: kiitos haasteesta! pitääpä muistaa toteuttaa! :)

elina :)

Pinja: Kyllä jo tarkenee shortseissa jos on sukkikset alla:)

Mirette: Kiitos! :)

sasu: kiitoksia kivasta kommentista ja toivottavasti olet jo parantunut:)

Nylon: Thanks! :)

cherie: yllättävän hyvin:)

Marika: Mulla tuntuu nyt tunkevan farkkushortseja joka raosta. Tai sitten voisin vain lopettaa farkkujen leikkelyn;D

Christina: kiitos! ihastuin paitaan uudelleen kun se monen kuukauden jälkeen vihdoin selvisi pyykkikorista ulos:D

15. huhtikuuta 2009 klo 18.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu